Tårar

Nu har mamma & hennes karl åkt och jag sitter här själv.

Min älskling jobbade på ett bröllop igår. När jag ringde nu för att jag saknar honom så var han bara sur, för att han sov. Tänk att lite okänslighet kan frambringa så många tårar. PMS?
Jag ville ju höra att han saknar mig också, på riktigt. Inte bara "jag-säger-så-för-att-du-säger-så"-orden. Ville bara höra att han älskar mig.


Städa eller Sova

Idag kommer mamma hit.

Konversation på telefon mellan mig & mamma igår:

Jag: "Men du måste bestämma om du kommer hit, så jag vet om jag ska städa eller inte!"

Mamma: "Men inte behöver du städa för att jag ska komma heller."

Jag: "Du vet inte hur det ser ut." 

Mamma: "Hm. (paus) Du kanske skulle städa då."

 

Nu kommer hon & karln om ett par timmar kanske, och jag har FORTFARANDE inte dammsugit. Jag har jobbat natt, jag orkar inte. Jag vill bara sova!!

 


Soluppgång

Igår kunde jag tyvärr inte komma in på bloggen. Men idag funkar det bättre.

 

Helt underbar soluppgång över Häradsbygden igår. Kolla!

 
soluppgångsoluppgångvy 

 

Tagna med dålig mobbekamera...

 


Dansen

Idag är det en stor danstävling här i stan. Folk dansar hambo längs gågatan medan en konferencier säger typ: "Par 44, NN och NN från  Norrtälje!" Applåder och jubel från publiken. Sen tror jag publiken får rösta fram det duktigaste paret. Det är förvånansvärt mycket folk från andra länder som är med. Inte bara de nordiska, utan även från Polen, Turkiet, England etc. Kul grej och packat med folk! Tyvärr var det så varmt så jag orkade inte kolla så länge.

 

Nu har jag köpt ett par nya solbrillor! *lycka* Istället för de som jag tappade bort nånstans under min shoppingrunda förra veckan.


Döda insekter

Igår hittade svärfarsan* en rolig leksak hos sambons syster. Jag vet inte vad den kallas, men den såg ut som ett tennisracket ungefär. Förutom att det ibland gnistrade om den när man viftade i luften med den så att det fastnade en fluga/mygga/annan insekt i den. Electricuted! =) Om det fastnade en riktigt stor insekt så fräste det ordentligt i grejen. Det tyckte han var askul. Tydligen finns den att köpa på $Dollarstore$ för 50 spänn. En sån ska jag ge till min mamma- det skulle hon gilla.

 

Bästa kommentaren igår: "Flugor, de består nog mest av hår, för det blir att lukta bränt hår av dem"

Näst bästa kommentaren: "Myror är äckliga djur" 

 

*Egentligen min sambos plastpappa, men spela roll... 


Böcker

Igår när jag jobbade natt hade jag sovit för lite innan, så jag blev att må väldigt illa och det hela slutade med att jag kräktes och åkte hem. Låt mig säga såhär; det kommer dröja ett tag innan jag äter spaghetti igen. *usch*

 

Senare när jag hade sovit och mådde bättre bilade jag & sambon hem till våra respektive föräldrar, 14 mil bort. Stannade över dagen, fick mammas efterlängtade mat. Jag hjälpte dem med datorn, visade mamma hur jeopardy och hjärter funkar på internet,  det gillade hon. Sedan spelade vi "Ring så spelar vi" på SR och fick alla 7 rätt, så kanske mamma blir uppringd av programmet på lördag!  

 

Inatt gick det betydligt bättre med jobbet... hoppas det håller i sig tills det är dags att sluta och börja skolan igen. Har just beställt 3 böcker från Akademibokhandeln; Ortodonti, Bettfysiologi och Barntandvård. Can't wait! Aldrig trodde jag det skulle vara så kul att plugga! Men mycket beror nog på tjejerna i klassen som är så goa'! 


Jude Law - ett otroget kräk

Igårkväll såg jag The Manchurian Candidate med Denzel Washington. Den var ok, lite seg och lite överdriven, men den fick 3 pluppar av 5.

 

Idag kom (hör och häpna) min bilstereo från Pixmania! Hjärtat* hjälpte mig att installera den innan han måste rusa iväg till jobbet, så nu kan jag spela mp3. Synd bara att jag inte kan ladda ner längre... mitt BitComet funkar inte längre. "Ansluter..:" står det... längre än så kommer det aldrig. Det står så i flera timmar tills jag tröttnar på att vänta på ett mirakel, och stänger ner skiten**.

 

Jag har försökt låta bli i flera dagar, men jag bara MÅSTE kommentera hela den här Jude Law-och-barnflickan-historien. Jag tyckte att Jude Law såg bra ut. Så pass bra att mina tankar lätt kunde vandra iväg ibland och fantisera om hur det skulle vara att.... ja, hur som helst... T o m när hela den där historien uppdagades för någon vecka sedan och jag läste Daisy Wrights berättelse (ur hennes dagbok), om hur Jude hade förfört henne etc. så tänkte jag bara: "Varför föddes inte jag till att bli Jude Laws barnflicka?!" Men nu tycker jag bara att han STINKER. Jag såg hans film Closer*** för nån dag sen - en film som var så rutten att jag inte ens tänker länka till den - och sedan dess tycker jag bara att han är vidrig och äcklig och ett otroget kräk. Ett LÅGT STÅENDE otroget kräk.
Men Daisy, då? Är inte hon också lite... weird? Hon har ju avslöjat de mest intima av detaljer kring affären. Förmodligen fick hon sig en och annan penny för besväret.

 

*Min sambo, vars namn jag inte skriver ut

**Ursäkta språket, men jag blir så upprörd!

***Film där två par är otrogna mot varandra med varandra runt åt alla håll och tillbaka igen under en tidsrymd som man inte ens uppfattar för det hoppar i tiden hit och dit. Vad gör underbara Julia Roberts i den filmen egentligen? *upprörd*


Tennisfilm

Jag letar som en tok efter vita blinkers (fram) till min Corolla. Inte ens på toyotaklubben hade nån aning om var man hittar det. Omöjligt?

Vi bor i en helt vanlig, mellanstor, svensk stad. Utom på sommaren...när den lugna, vanligtvis helt-folktomt-på-vardagar-staden plötsligt förvandlas till Turistorten. Fattar ni hur jobbigt det är? När man ska ner på stan finns det inte en parkeringsplats så långt ögat kan nå. Folk trängs i matbutikerna. Stockholmare, norrmän, tyskar - you name it, we got it! Och på kvällarna är folk fulla och vandaliserar... nej, men gud? Jag låter som ett pensio?!

Förresten blev det inge' Wallstones för mig i fredags. Frågan är om det blev det för någon alls, för när jag åkte förbi folkparken för att glo på folk så var det helt dött. Spelade de för typ 3 pers. eller? Piiinsamt isåfall....
Hur som helst så var det så kallt ute, så jag och sambon föredrog att hyra film istället. Valet föll på Wimbledon, en romantisk komedi med Paul Bettany & Kirsten Dunst. Riktigt bra! Ett riktigt sött par. Men helt ärligt, vem går på att de skulle ens likna proffessionella tennisspelare (med tanke på den fysiska formen)???

För övrigt har jag ätit egen-lagad mat i dag också; Spaghetti och köttfärsås. Mums!


Lagad mat

Jag åkte till affären och köpte ingredienser till min specialare*. Ni ska veta att jag har varit sååå trött de senaste veckorna, så jag har inte ätit mat som jag själv lagat på....hur länge som helst!!
Såg just Alanis Morissette's lya på MTV. Hon hade som små altare överallt i lägenheten, i varenda hörn. Förutom att lägenheten verkligen var superfin så reagerade jag över hur lycklig hon såg ut. Jag blev själv alldeles harmonisk bara av att titta på henne.
Mätt och belåten, med två missar som suktar efter bacon, tänker jag nu fortsätta kolla på MTV Cribs tills det blir dags att gå till folkparken. The Wallstones spelar ikväll, kan vara kul att se.

Hm... jag kan inte infoga länkar här. Betyder det att jag måste bli betalande medlem först? *suckar*


*Pasta med bacon, körbärstomater och smaksatt creme fraiche.

Pixmania

Om du kan, försök låta bli att någonsin beställa något från företaget pixmania.com. Jag har nyligen beställt en billig mp3-bilstereo därifrån. På hemsidan står att leverans sker inom 48 h med DHL.Vad som inte står alls, är att det först tar 5 dygn innan pixmania-folket kan se att du betalat din vara. Efter det tar det ca 2 dygn att bearbeta din order. Först därefter tar leveransen 48 timmar (i bästa fall, d v s om det inte är helg eller så) med DHL. Så min bilstereo, som jag beställde förra fredagen, befinner sig just nu i Bryssel.

RSS 2.0