Livet just idag...

Jag har mått så bra ett tag, tror mkt det är därför jag inte bloggat. Jag har alltid bara skrivit när livet suger, verkligen suger. Idag känner jag mig sådär nere igen.. de där negativa tankarna om mig själv och mitt liv är tillbaka, för första gången på  länge. Jag tror det kan vara för att jag hade en skitrutten dag på jobbet, fick massa skit för saker helt utanför min makt. Eller så kan det vara för att vad vi än ska göra, jag och Mannen, känns det som att jag måste endera göra det själv eller tjata hål i huvudet på honom för att det ska hända nåt. Det är bara så jobbigt ibland att vara den enda som tänker efter och får saker gjorda.
Eller så kan det vara för att jag försöker börja äta nyttigare (igen) för att komma i lite gamla kläder. Känner mig just idag som en uppblåst version av mitt forna jag, en fat-me. Jag vill vara fin, känna mig fin. Men jag orkar aldrig börja motionera. Det är som att när jag kommer hem från jobbet efter en timmes bilåkande då har luften gått ur och den där energin jag hade innan bilfärden är helt borta, jag vill bara sova.
Kanske mår jag dåligt just idag för att hunden fått tillbaka sitt valpbeteende för en dag. För att hon jagar de stackars katterna runt i huset och för att den minsta katten är ÖVERALLT och skriker hela tiden (nej han vill inget speciellt, han bara pratar).
Kanske är jag ledsen för en av bästa jobbarkompisarna ska sluta snart.
Kanske för att nån snäste åt mig på jobbet idag.
Kanske för att jag har så dåligt samvete för att jag inte städar, för att jag inte har all den tid för hunden som jag önskar jag hade.
Jag vet inte..
Jag vill bara må bra igen. Vill inte må som förut. Ska det vara så svårt...

RSS 2.0