*

Och VARFÖR måste alla ha pumpor med ljus i och varför ska allt, precis ALLT vara i denna hemska orange färg? Gå in i en blomsteraffär och försök att hitta en normal blomma i en annan färg! Sedan när älskar små barn/små monster orange-färgen?

JAG KRÄVER EN FÖRKLARING...

Ooooh noooo the 70's are back..

Halloween

Jag fattar inte. Varför vi ska fira nån dum högtid från USA som ingen i Sverige har nån aaaaning om hur den uppkom ens. Varför ska småungar klä ut sej till monster och springa runt och tigga godis?? WHY I ASK?!
Frågar man en småbarnsförälder svarar dom dumma fåntrattarna bara att "de måste ju få göra som de andra ungarna" och "men barn ääälskar ju att klä ut sej" eller kanske t o m "det är ju en rolig grej bara!"

NEJ det är inte en rolig grej. Inte när det är allhelgonahelg och man vill få vältra sig i sin sorg och tänka på dem som dött. Då är det inte görsköj att det ringer på dörren var 5e minut och det står nån dreglig, snorig, unge utanför och kräver en på godis som man inte har.
NEJ det är inte så att DITT barn måste få göra allt som alla andras ungar gör. Och förresten, vem kom på den briljanta idén att svenska ungar måste få göra som de amerikanska ungarna??
NEJ alla barn älskar inte att klä ut sej, en del gör det för att deras mamma/bästa kompis/etc tycker det eller för att de bara tror att verkligheten i Sverige är sån. Detta datum varje år klär man ut sej till ett monster och ringer på hos alla grannar.

Mina barn ska aldrig hålla på med sån skit. I swear.

Min personlighet..

Personlighetstest.

Mitt resultat:


Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


*

Visit The Artist's Website!

Citat ur Förkväll, del 3

Carolina Gynning: -Vi här på Förkväll har faktiskt slagit två kulor i en smäll! Eller vad heter det?!

*********************

Darin (med ledsen röst): -Jag är faktiskt singel igen.
Marie (den gamla programledarn) till Darin: AAHAAAA! Ett GLÄDJEBESKED till alla småtjejer!
Darin (sväljer ner en klump i halsen): -Ja...

*********************

Om någon, när jag var nitton år, hade jublat över att min pojkvän dumpat mig- då hade jag nog skjutit dom. Och inte med lösa skott.

Material Girl all over again..

Jag gillar just nu att smådansa & le till Linda Sundblads "Oh father". Men är det bara jag som märkt & tycker att låten skulle platsat perfekt på Madonnas "Like a Virgin" för typ tjugo år sedan??



Citat ur Förkväll, del 2

Carina Berg till Regina Lund: "... Och just när jag tror att jag har dig all figured out, då ska du va med i Melodifestivalen!!!"



Förkväll äger...

..eller man får sej ett gott skratt iallafall.

Kayo igår till healande kvinna á la Thomas DiLeva:
- Har du aldrig själv känt nån skept?
*tystnad*
Kayo igen:
- Ja.. många är ju skeptiska.

Idag, Carina Berg till ett rese-tävlande par i 40-årsåldern som svarar nervöst på tilltal:
- Ni är ju helt stiffa!

I love the Swedish language.


Min dagliga bloggläsning...

I brist på annat att skriva om (jag mest jobbar, äter & sover) kommer här en lista på de bloggar jag läser dagligen (eller så ofta de uppdateras..)



RSS 2.0